Eldee Vlekpreventie (Onzichtbaar) bij StoneArend Hummelo!1

Vlekpreventie (Onzichtbaar)

Afdichtmiddel voor voegen en tegels in spuitbus

Regular Price € 41,95 Special Price € 34,95
’s Werelds eerste afdichtmiddel voor voegen en tegels in spuitbus

Inleiding
Dit product, het eerste van zijn soort in de tegelindustrie, is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen tussen geglazuurde keramische tegels. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Als het product op de omringende geglazuurde keramische tegels belandt, is dat geen probleem: het droogt onzichtbaar en laat geen verkleuring of film achter op het behandelde oppervlak. Dit product werd in 2003 bekroond met de prestigieuze titel ‘Best New Industry Product’ door de Australian Tile Council.

Beschikbaarheid: Direct
Artikelnummer
5401

Toepassingen

Kan worden aangebracht op werkbladen, keukenoppervlakken, toiletruimtes, badkamers/douchehoeken en kleine vloeroppervlakken op elk type tegel- en metselwerkoppervlak. Ideaal voor kleinschalige afdichtwerkzaamheden. Onschadelijk voor aluminium, hout en vloerbedekking.

Gebruiksaanwijzing

Het te behandelen oppervlak moet voor het aanbrengen worden gereinigd. Test vooraf op een onopvallende plek of het product geschikt is voor het betreffende oppervlak. Houd de spuitbus op circa 15-20 cm afstand van het oppervlak en beweeg hem heen en weer tijdens het spuiten. Neem na het aanbrengen een uithardingstijd van 2½ uur in acht. In vochtige omgevingen zoals douchehoeken e.d. moet het afdichtmiddel ten minste 24 uur drogen.

Verbruik

Tot 400 strekkende meter, voor het afdichten van voegen, afhankelijk van de breedte van de voeg, of tot 15 vierkante meter voor het afdichten van tegels en voegen.

Onderhoud

Maak behandelde oppervlakken schoon met water en een mild reinigingsmiddel. Gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoals schuurpoeders, ammonia, zuren of bleekmiddel is overbodig.

Verwachte slijtage

Bij het juiste onderhoud van alle behandelde oppervlakken blijft Seal-Guard® jarenlang intact. Veelbelopen oppervlakken dienen echter jaarlijks te worden gecontroleerd en eventueel voorzien van een nieuwe laag.

Meer informatie

Meer informatie
MerkSeal-Guard®
Inhoud400 ml