Over ons

Eerste generatieTweede generatieDerde generatie StoneArend


Wie we zijn

Als u denkt aan een uniek en stijlvol thuis , verwacht u waarschijnlijk niet dat dit start bij de vloer. Wij van StoneArend vinden dit juist de grootste bron van inspiratie. Onze passie voor het ontwikkelen van uw warme thuis, groeit al drie generaties lang.

Collectie

Sinds onze oprichting in 1977 zijn de vloeren van StoneArend bij vele huizen, kantoor- en winkelpanden niet meer weg te denken. Door de jaren heen hebben wij onze collectie meerdere malen compleet vernieuwd en uitgebreid. Daar waar we in het verleden met name natuursteen importeerden vanuit de Afrikaanse groeves vindt u bij ons nu niet alleen prachtig natuurstenen, maar ook keramische vloeren en wanden. Dat is niet alles. Naast PVC vloeren hebben we ook prachtige woonaccessoires in de collectie zoals natuurstenen wasbakken, keukenbladen, etcetera. We blijven vernieuwen en uitbreiden, dus hou ons vooral in de gaten!

Aandacht & liefde

Ik, Yourri Beerends-Arendsen, derde generatie van StoneArend, streef naar de persoonlijke aandacht en liefde die u voor het maken van uw thuis verdient. Bij ons staat dit hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee, dus kom bij ons binnen voor ideeën en adviezen over de basis in uw huis of de prachtige woonaccessoires die ieder seizoen magisch maken.


Onze Showroom


Onze Geschiedenis

Steenarend 1977
Steenarend 1978
Steenarend 1996
Steenarend 2002
StoneArend 2012
StoneArend 2022