0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

© Copyright 2018 By StoneArend

Onderhoud van natuursteen en keramische plavuizen en terrastegels

Wanneer vloeren alweer een langere tijd liggen, zijn ze soms aan een grondige schoonmaakbeurt toe. Wij zijn specialist op het gebied van reinigen van harde binnen- en buitenvloeren en helpen je daar graag bij. Je vloer zal er als nieuw uit gaan zien en kan er weer jaren tegen. Voor een goed advies en een prijsopgave komen wij vrijblijvend bij je langs. Wij beschikken over kennis en specialisatie om iedere klus goed aan te pakken. Met professionele machines maken wij ruwe kwartsietvloeren en verouderde marmer- en travertinvloeren tot diep in de poriën weer brandschoon. Onze werkzaamheden bestaan uit: reinigen - impregneren - polijsten - kristalliseren - twisteren - van alle soorten harde vloeren binnen en buiten.

Product was successfully added to your shopping cart.

Onderhoud

Reinigen van plavuizen en natuursteen vloeren

Reinigen van vloeren

Met ruim 40 jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe wij tegels en voegen weer als nieuw kunnen krijgen. Vooral plavuizen en natuursteen tegels met een ruw oppervlak vervuilen in de loop der jaren doordat het vuil zich nestelt in de poriën. Maar ook het verwijderen van oude waslagen van tegels is een klus waar wij onze hand niet voor omdraaien.

 

Impregneren van plavuizen en natuursteen vloeren

Impregneren van plavuizen en natuursteen vloerenHet impregneren, coaten of polishen van een vloer is specialistisch werk. Voor materialen zoals plavuizen, terrazzo, leisteen, marmer en kwartsiet zijn er verschillende middelen beschikbaar. Als specialist weten wij precies wat er op welke vloer aangebracht moet worden om uw vloer vuil en vochtafstotend te maken, zodat u er jaren zorgeloos van kunt genieten. 

 

Slijpen en polijsten van marmer en hardsteen vloeren

Slijpen, polijsten en kristalliseren van hardsteen en marmeren vloeren

Marmer en hardsteen vloeren zijn gevoelig voor looppaden en beschadigen aan het oppervlak door zuren en schuiven van stoelen. Met behulp van diamantschijven zijn deze gebruikssporen weer goed te herstellen. Naast het slijpen kunnen wij de vloer ook kristalliseren waardoor een hoogglans op de vloer ontstaat. Vervolgens impregneren wij de vloer zodat hij weer voor lange tijd beschermd is.

 

Reinigen van terrasvloeren zoals Betonklinkers-Grindtegels-Hardsteen-Kwartsiet-Keramiek-enz.

Voor behandelingReinigen van een kwartsiet vloer