Eldee Natuursteenzeep - Impregnerend bij StoneArend Hummelo!1

Natuursteenzeep - Impregnerend

Tegelbeschermer - Product 14

Regular Price € 19,95 Special Price € 14,95

Beschermt tegen slijtage en krassen

HG tegelbeschermer is een unieke en eenvoudig aan te brengen polymeer emulsie voor alle soorten vloertegels, plavuizen en leisteen. Deze vloeibare emulsie vormt na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm.

  • Flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm
  • Beschermt tegen het intrekken van vuil, vlekken en slijtage
  • Voor alle soorten vloertegels, plavuizen en leisteen
  • Geeft zijdeglans
  • Zeer eenvoudig aan te brengen
Beschikbaarheid: Direct
Artikelnummer
110100100

Beschermfilm met kleur- en structuurverdieping

Door de flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm worden de vloertegels beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Ook verdiept de HG tegelbeschermer de kleur en structuur van de vloertegels. Deze beschermfilm voor vloertegels, plavuizen en leisteen maskeert ook bestaande slijtageplekken en geeft tevens een anti slip effect. 1 liter is goed voor ongeveer 40 m² per laag.


Hoe gebruikt u HG tegelbeschermer?

Volg onderstaande stappen voor het correct gebruik van HG tegelbeschermer (product 14).

  1. Maak de ondergrond volledig schoon, vet- en stofvrij.
  2. De lijm/specie en voegen van nieuwe vloeren dienen volledig uitgehard en droog te zijn. Hiervoor staat doorgaans 4-6 weken droogtijd.
  3. Niet schudden voor gebruik en bij voorkeur opbrengen met een wasverdeler (zie het halsetiket aan de voorzijde van deze fles). Desgewenst kan ook een schone, niet pluizende doek gewikkeld om een trekker worden gebruikt. Op een grove ondergrond een verfroller (vachtroller) gebruiken.
  4. Giet de vloeistof op de vloer en verdeel het in rechte banen in één richting. Niet draaien of wrijven.
  5. Als het product opgedroogd is (na ongeveer 40 minuten), kan een tweede laag haaks op de eerste laag worden aangebracht.

Welke HG producten heb ik nodig voor mijn tegelvloer?

Naast het met een zijdeglans beschermen van uw tegelvloer tegen het intrekken van vuil, vlekken en slijtage met behulp van deze beschermfilm met zijdeglans, kunt u in het HG assortiment voor tegelvloeren ook kiezen voor andere beschermers. Daarnaast bestaat dit assortiment uit diverse reinigers, zowel voor de regelmatige dweilbeurt als de intensieve reiniging voor het verwijderen van vet en aangekoekt vuil.

Meer informatie

Meer informatie
MerkHG
Inhoud1 liter